Hair Professionals

Uw specialist in alopecia

Haaruitval kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld ziekte of het gebruik van medicijnen. De meest voorkomende oorzaken van haaruitval zijn alopecia en chemotherapie. Als u hiermee te maken krijgt kan dit erg ingrijpend en vervelend zijn. Welke vorm u ook heeft, Hair Professionals Ruinerwold helpt u graag bij het vinden van een mooi en passend haarstuk.

Verschillende vormen van alopecia

Alopecia kent verschillende vormen. De bekendste vorm is Areata, waarbij er sprake is van pleksgewijze haaruitval.

Areata
– Totalis
Diffusa

Androgenetica
– Universalis
Cicatricialis

hormonaal haarverlies

Hormonaal haarverlies, ookwel Alopecia Androgenetica genoemd, komt zowel bij vrouwen als mannen voor. De belangrijkste oorzaak van hormonaal haarverlies is het hormoon DHT (dihydrotestosteron). Dit hormoon zorgt ervoor dat het bovengebied van het haar dun en kalend wordt.

Oplossingen bij haaruitval bij alopecia

De haaruitval kan door middel van een haaraanvulling cosmetisch onzichtbaar worden gemaakt. Afhankelijk van het nog aanwezige haar en uw wensen kan de bevestiging van het haarwerk op meerdere manieren gebeuren.

ANALYSE VAN UW HOOFDHUID

Heeft u last van dunner wordend haar, een jeukende of schilferige hoofdhuid of haaruitval? Met een hoofdhuidanalyse, ook wel een scope analyse genoemd, achterhalen we de oorzaak van uw haarprobleem. U kunt bij Hair Professionals een afspraak maken voor een gratis haar- en hoofdhuidanalyse. Op basis van de resultaten geven wij u een advies op maat.

 

GRATIS INTAKE MET HOOFDHUIDANALYSE

Hair Professionals is uw specialist in alopecia. Wij helpen u graag aan een mooi haarwerk, nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar. Ons doel is om u een goed gevoel te geven en er prachtig uit te laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0522 – 481629. Of vul onderstaand formulier in om een afspraak in te plannen. 

Gratis intake alopecia