BLOG

Een half jaar hairprofessionals haarwerken

Het is nu een half jaar geleden dat ik het roer heb omgegooid.  Op 1 januari 2022 sloot ik de deuren van de reguliere kapsalon om de focus volledig te richten op haarwerken. Tot nu toe nog geen spijt gehad!

Wat is haarwerker toch een mooi veelzijdig vak. Al zoveel mensen heb ik gelukkig mogen maken. Mensen die heel onzeker waren en zichzelf niet in de spiegel durfden te bekijken… Prachtig om te zien dat een kleine aanpassing al zo’n groot verschil kan maken! Mannen en vrouwen die al jaren lopen te tobben en nu weer gelukkig en vol zelfvertrouwen de deur uitlopen. Dit lijkt overdreven, maar er is zoveel stil verdriet. Haar is immers zo belangrijk! Ze zeggen niet voor niets “als je haar maar goed zit.”

 

Het afgelopen half jaar heb ik enorm veel geleerd. Ik dacht dat ik al veel wist, maar dankzij een ontzettend goede leerschool bij Frans Koopal Haarwerken in Groningen heb ik veel bijgeleerd. Op het moment ben ik bezig om te leren knopen. Dat vergt veel geduld, maar het is leuk werk! En uiteindelijk word ik er zelf ook helemaal zen van ;-). En uiteraard is het natuurlijk heel fijn dat wij deze service ook kunnen aanbieden. Dus als u een haarwerk of haarstuk nodig heeft dat geknoopt moet worden? Neem zeker contact op.

 

Mensen vragen wel eens of ik het kappersvak niet mis. Om eerlijk te zijn… niet echt! Natuurlijk mis ik mijn vaste klanten, maar het is heel fijn om na 35 jaar het kappersvak te hebben uitgeoefend, een andere invulling aan het mooie vak te geven. En ik verricht nog altijd veel kappershandelingen. Het wassen en opmaken van haarwerken gebeurt nog steeds. Het onderhoud van haarwerken hoort erbij.

 

Kortom; ik hoop nog veel mensen te mogen helpen. Twijfelt u of een haarstuk of haarwerk iets voor u is? Bel gerust voor een intakegesprek. Samen kijken we naar een oplossing. ‘Had ik het maar eerder gedaan’, hoor ik dagelijks. Twijfel daarom niet langer. Ik help u graag. Van harte welkom!

 

Lieve groet,

Monica Oostra

Hair Professionals

(0522) 471 629