Hair Professionals

BLOG

3 redenen waarom chemo slaapmutsjes geweldig zijn

Heb je het ‘s winters wel eens koud in de slaapkamer? Dan zijn slaapmutsjes een populaire keuze voor wie op zoek is naar het zachte en warm mutsjes tijdens je nachtrust. In dit blogartikel ontdek je 3 redenen waarom een slaapmutsje écht een aanrader is tijdens je nachtrust.

1. SLAAPMUTSJES HOUDEN UW LICHAAMSTEMPERATUUR OP PEIL

 

Slaapmutsen geven je een warm gevoel tijdens de nachtrust. Sommigen beseffen niet hoeveel warmte er via het hoofd verloren gaat. Wanneer een persoon zijn haar verliest, kunnen de nachten oncomfortabel worden. Slaapmutsen zorgen ervoor dat je oren en hoofd warm blijft tijdens de nachtrust zodat je daar geen om kijken naar hebt tijdens de nacht.

 

Maar ook is een slaapmutsje erg prettig om te dragen tijdens de warme zomernachten, het houdt u niet alleen op temperatuur, het kan u ook helpen koel te blijven!

 

Als u voor een slaapmutsje van ademende bamboe kiest, is de stof verkoelend en zal ze u helpen uw lichaamstemperatuur te reguleren en u comfortabel te houden. Rust zacht met deze slaapmuts, Hij houdt je warm, comfortabel en laat je zelfs slapen in superleuke stijlen.

 

2. SLAAPMUTSJES VOORKOMT HOOFDHUIDIRRITATIE

 

Tijdens chemotherapie kan uw hoofdhuid gevoeliger aanvoelen dan normaal, wat een veelvoorkomende bijwerking is. Een slaapmutsje biedt een extra laagje zachtheid tussen uw hoofdhuid en uw kussen. Door het extra kussentje van de slaapmuts ervaart u geen irritatie van onder andere uw beddengoed en kussenslopen.

 

Bedenk het maar eens: Er komt al zoveel op u af en u hebt misschien al een paar slapeloze nachten achter de rug. Voeg daarbij de symptomen van chemotherapie, zoals haaruitval en een gevoelige hoofdhuid, en je hebt een recept voor nog meer frustratie. Een slaapmutsje kan in elke geval helpen om uw gevoelige hoofdhuid te beschermen tijdens de nacht, zodat u zich comfortabeler voelt.

 

3. SLAAPMUTSEN ZIJN ER IN LEUKE KLEUREN

 

Het is eenvoudig om een slaapmuts te vinden die bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Ze zijn er namelijk in een verscheidenheid van stijlen en patronen. Voor ieder een stijl en persoonlijkheid. Kies je bijvoorbeeld voor felle kleuren of kies je iets wat bij je pyjama of nachtoutfit past? Of kies je er gewoon een die je aanspreekt – je draagt hem toch voornamelijk alleen ‘s avonds. Zoek iets wat je leuk vindt. Het is perfect!

 

Een geschenk aan jezelf? Houd je hoofd ‘s nachts warm met onze zachte slaap muts. Zo word je verfrist wakker en klaar om een nieuwe dag tegemoet te gaan. Bekijk onze comfortabele slaapmutsjes.