Hair Professionals

Hair Professionals
Hair Professionals
16 Google recensies
Agnes Brand
Agnes Brand
11/07/2021
Marja Hoijtingh
Marja Hoijtingh
18/05/2021
Laura V
Laura V
18/09/2020
Jenn Haket
Jenn Haket
12/02/2020
Leuke kapsters goed advies en uitvoering!
Sietse Nijstad
Sietse Nijstad
18/12/2019
Stan van den Berg
Stan van den Berg
12/12/2019
Rieky Otten
Rieky Otten
29/11/2019
Gert Boverhof
Gert Boverhof
19/11/2019
Gwendolyn Jonkers
Gwendolyn Jonkers
03/09/2019
Gert Boverhof
Gert Boverhof
29/10/2018

Haarwerk specialist ruinerwold

gespecialiseerd in haarwerken

Hair Professionals is dé haarwerk specialist. Wij zijn gespecialiseerd in haarwerken op maat.

Haaruitval

Heb je last van kale plekken of een terugtrekkende haargrens? Haaruitval kan erg vervelend zijn en zelfs je zelfvertrouwen aantasten. Hair Professionals Ruinerwold helpt je graag bij het vinden van een passende oplossing bij haaruitval voor zowel mannen als vrouwen. Denk hierbij aan een haarstuk of een maatwerk haarwerk.

De beste oplossing voor haaruitval

Haaruitval kan meerdere oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken van haarverlies zijn alopecia en chemotherapie. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze salon in Ruinerwold bespreken we je wensen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jou.

 

Zo bieden wij diverse oplossingen, zoals haarstukken en pruiken. Maar ook voor accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Een stijlvol alternatief voor een haarwerk zijn bijvoorbeeld chemo mutsjes. De mutsjes zijn een comfortabel en warm alternatief voor in huis. Voornamelijk in de nacht zijn de chemo mutsjes lekker warm. In onze salon in Ruinerwold hebben wij vele modellen op voorraad. Ook zijn de chemo mutsjes te bestellen in onze webshop

 

Je oorspronkelijke kapsel terug? Of ga je voor een compleet nieuwe look? Waar je ook voor kiest: Hair Professionals is jouw hair expert. Voor onze haarwerken maken we gebruik van haar dat bijna niet van je echte haar te onderscheiden is.

ERKEND haarwerker

Hair Professionals is een erkend haarwerkspecialist. Wij zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dit betekent onder andere dat je kan rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Als haarwerkspecialist werken wij volgens algemene voorwaarden en zijn we aangesloten bij de Geschillencommissie. Bovendien hebben ANKO erkende haarwerkspecialisten afspraken met zorgverzekeraars, waardoor wij voor u kunnen declareren.

Gratis consult

Welk haarprobleem je ook hebt, wij helpen je graag. Wij gunnen iedereen mooi haar! Vraag nu gratis en vrijblijvend een gesprek aan.