Haarwerk specialist ruinerwold

gespecialiseerd in haarwerken

Hair Professionals is dé haarwerk specialist. Wij zijn gespecialiseerd in haarwerken op maat.

Haaruitval

Heb je last van kale plekken of een terugtrekkende haargrens? Haaruitval kan erg vervelend zijn en zelfs je zelfvertrouwen aantasten. Hair Professionals Ruinerwold helpt je graag bij het vinden van een passende oplossing bij haaruitval voor zowel mannen als vrouwen. Denk hierbij aan een haarstuk of een maatwerk haarwerk.

De beste oplossing voor haaruitval

Haaruitval kan meerdere oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken van haarverlies zijn alopecia en chemotherapie. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze salon in Ruinerwold bespreken we je wensen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jou. 

Zo bieden wij diverse oplossingen, zoals haarstukken en pruiken. Maar ook voor accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Een stijlvol alternatief voor een haarwerk zijn bijvoorbeeld chemo mutsjes. De mutsjes zijn een comfortabel en warm alternatief voor in huis. Voornamelijk in de nacht zijn de chemo mutsjes lekker warm. In onze salon in Ruinerwold hebben wij vele modellen op voorraad. Ook zijn de chemo mutsjes te bestellen in onze webshop

Je oorspronkelijke kapsel terug? Of ga je voor een compleet nieuwe look? Waar je ook voor kiest: Hair Professionals is jouw hair expert. Voor onze haarwerken maken we gebruik van haar dat bijna niet van je echte haar te onderscheiden is.

ERKEND haarwerker

Hair Professionals is een erkend haarwerkspecialist. Wij zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dit betekent onder andere dat je kan rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Als haarwerkspecialist werken wij volgens algemene voorwaarden en zijn we aangesloten bij de Geschillencommissie. Bovendien hebben ANKO erkende haarwerkspecialisten afspraken met zorgverzekeraars, waardoor wij voor u kunnen declareren.

Gratis consult

Welk haarprobleem je ook hebt, wij helpen je graag. Wij gunnen iedereen mooi haar! Vraag nu gratis en vrijblijvend een gesprek aan.