HOOFDHUIDPROBLEMEN

Wist u dat maar liefst 55% van de Nederlanders dagelijks te maken heeft met haar- of hoofdhuidproblemen? Het behandelen van problemen aan de hoofdhuid is erg belangrijk. Hiermee voorkom je onnodig haaruitval. Haar- en hoofdhuidproblemen zijn er in veel soorten en maten. De één meer zichtbaar dan de ander. Wij begrijpen maar al te goed dat een probleem aan uw haar of hoofdhuid uw dagelijks leven kan belemmeren. 

Bij Hair Professionals kunnen wij uw haar en hoofdhuid microscopisch onderzocht worden. Op basis van de resultaten kan er een behandelplan worden opgesteld.

SOORTEN HOOFDHUIDPROBLEMEN

Er zijn verschillende vormen van hoofdhuidproblemen: 

Roos

Een jeukende schilferige hoofdhuid en witte vettige schilfers. Roos wordt veroorzaakt door een overmatige productie van huidcellen.

Psoriasis

Een dikke en rode (ontstoken) huid, bedekt met schilfers. Dit zorgt voor jeuk op de hoofdhuid. Kenmerkend voor psoriasis zijn de aanvallen, waarbij de heftigheid toe kan nemen.

Vette hoofdhuid

Uw haar voelt vettig en ziet er ook zo uit. Dit is het gevolg van overactieve talgklieren.

Alopecia

Pleksgewijze haaruitval, wat meerdere oorzaken kan hebben. Lees hier meer over Alopecia en hoe wij u kunnen helpen. 

Droge hoofdhuid

Heeft u een trekkerig gevoel op uw hoofdhuid? Voelt het strak aan en vallen er droge schilfers uit uw haar? Dan is er sprake van een droge hoofdhuid.

Kampt u met problemen als (overmatig) roos, eczeem of psoriasis? Voor de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen hebben wij diverse specialistische producten in ons assortiment. U kunt bij ons altijd rekenen op een deskundig advies dat werkt.

EEN PASSEND EN DESKUNDIG ADVIES

Wij kunnen uw haar en hoofdhuid microscopisch onderzoeken. Op basis hiervan geven wij u een passend en deskundig advies. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. U kunt ons ook altijd bellen op 0522 – 481629.