info@hair-professionals.nl 0522 481629

Haarwerken

Verliest u haar door bijvoorbeeld alopecia of een chemokuur? En bent u op zoek naar een haarwerk of pruik? Dan bent u bij ons op het juiste adres. In een ontspannen sfeer nemen wij alle tijd voor u zodat u de deur uit gaat met een zo mooi mogelijk resultaat.

We zijn ANKO Haarwerkspecialist en staan voor deskundigheid en professionaliteit. We zijn op de hoogte van alle ins en outs rondom haarwerken.

ONZE WERKWIJZE
We gaan eerst een intake gesprek met u aan in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Hierbij overleggen we wat uw specifieke wensen zijn, en bespreken we het financiële plaatje. Daarna maken we foto’s van uw haar, meten uw hoofdmaat en nemen de opties met u door en zoeken wij een aantal haarwerken uit die het dichtst bij uw wensen uitkomen. Deze wordt speciaal voor u besteld. Wanneer uw haarwerk binnen is nemen we z.s.m. contact met u op om het haarwerk te passen. Tevens maken we dan ook een planning wanneer (bijv. door een chemokuur) uw haar kan gaan uitvallen. Weet u niet zeker of u haaruitval krijgt kunnen wij een haarwerk voor u reserveren.

Als het zover is komt u bij ons in de salon, of komen wij aan huis of ziekenhuis en wordt het haarwerk speciaal op maat gemaakt. Na Twee weken hebben wij de service dat u bij ons in de salon komt om de eerste wassing van het haarwerk te doen, zodat u ziet hoe het wassen en onderhoud gaat van een haarwerk. Ondertussen wassen we uw hoofd en verzorgen het met speciale producten van Mediceuticals die speciaal gericht zijn op de hoofdhuid.

ONDERHOUDSPLAN
Verder bieden wij indien gewenst een onderhoudsplan aan, zodat u niet zelf uw haarwerk hoeft te wassen.

BELANGRIJKE INFORMATIE

• Mogelijkheid haarwerk te reserveren is minimaal 3 weken / maximaal 6 weken.
• Het eerste contact vindt plaats binnen 5 werkdagen.
• Intake gesprek is vrijblijvend
• Levertijd van confectie haarwerk is 2 werkdagen. Levertijd van maatwerk is 12 weken.
• Garantie geldt enkel ten aanzien van fabricage fouten en niet ten aanzien van slijtage en gebruiksschade of schade als gevolg van onjuist gebruik.
• Garantie word maximaal verleend gedurende de periode dat de producent verstrekt.

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer: 0522 481629. Verliest u haar door bijvoorbeeld alopecia of een chemokuur? Dan bent u bij ons op het juiste adres. In een ontspannen sfeer nemen wij alle tijd voor u zodat u de deur uit gaat met een zo mooi mogelijk resultaat.

Download hier folder haarwerken

Hair Professionals is aangesloten bij de Geschillen Commissie Uiterlijke Verzorging.