Hair Professionals

Header-Hair-Professionals-Ruinerwold

HaarSTUKKEN VOOR MANNEN

Heeft u last van een terugtrekkende haargrens of haarverlies? Dan kan een haarstuk een oplossing bieden. Hair Professionals biedt diverse mogelijkheden voor haarstukken voor mannen.

Oorzaken haaruitval bij mannen

Haaruitval bij mannen kan ontstaan door meerdere oorzaken. Voorbeelden zijn alopecia, stress en chemobehandelingen. Ook erfelijkheid kan een oorzaak zijn van haaruitval bij mannen.

In onze salon is het mogelijk om een hoofdhuidanalyse te doen. Met deze scope analyse kunnen wij een diagnose maken van uw haar en hoofdhuid. Op basis van deze diagnose stellen wij een persoonlijk behandelplan op.

Het is raadzaam om in het beginstadium van haarverlies actie te ondernemen. Bij Hair Professionals luisteren we goed naar uw wensen en zorgen wij voor een advies op maat.

Oplossingen bij haaruitval

Hair Professionals biedt u verschillende mogelijkheden om uw haaruitval te camoufleren. Denk hierbij aan een haarstuk of compleet haarwerk op maat.

Een pruik is in vele gevallen niet nodig. Haarstukken voor mannen zijn een fijne oplossing wanneer u uw dunner wordend haar wilt bedekken. Het haarstukje is nauwelijks voelbaar en niet van uw eigen haar te onderscheiden. Een kleine ingreep met een groot resultaat!

Kosten haarstuk voor mannen

De kosten van een haarstuk is van meerdere factoren afhankelijk. Wist je dat je haarstuk (deels) vergoed kan worden door je zorgverzekering? Hair Professionals is een erkend haarwerkspecialist. Wij zijn aangesloten bij ANKO en hebben afspraken met zorgverzekeraars. Wilt u meer weten over de kosten van een haarstuk? Neem gerust contact met ons op.

Vrijblijvend advies

Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.