Hair Professionals

ROOS

Heeft u last van witte, vettige schilfers die op het haar en de schouders liggen? Roos ontstaat door een overmatige productie van huidcellen. De witte schilfers kunnen een bron van onzekerheid zijn. U durft bijvoorbeeld geen donkere kleding meer te dragen of even uw handen door het haar te doen. Ook een bezoek aan de kapper stelt u het liefst zo lang mogelijk uit.

Hair Professionals Ruinerwold is gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. In onze salon kunnen wij u in alle privacy helpen.

Oplossingen voor roos

Roos kan in de meeste gevallen goed behandeld worden. In onze salon hebben wij diverse specialistische merken in het assortiment voor de behandeling van roos. 

Afspraak inplannen

Hair Professionals is uw specialist in roos. Wij helpen u graag aan een oplossing voor uw hoofdhuidprobleem. Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Door middel van een microscoop van Mediceuticals wordt uw hoofdhuid geanalyseerd. Wij hebben een aantal specialistische merken in het assortiment voor de behandeling van roos. 

Afspraak maken
Roos hoofdhuidaandoening Hair-Professionals