Hair Professionals

Header-Hair-Professionals-Ruinerwold

HaarSTUKKEN VOOR VROUWEN

Verliest u haar door bijvoorbeeld alopecia of een chemokuur? Dan kan een haarstuk een oplossing bieden. Hair Professionals biedt diverse mogelijkheden voor haarstukken voor vrouwen. In een ontspannen sfeer nemen wij alle tijd voor u zodat u de deur uitgaat met een zo mooi mogelijk resultaat. 

Oorzaken haaruitval bij vrouwen

Haaruitval kan ontstaan door meerdere oorzaken. Voorbeelden van oorzaken zijn alopecia, stress en erfelijkheid. In onze salon in Ruinerwold is het mogelijk om een hoofdhuidanalyse te doen. Dit doen wij door middel van een scope analyse. Op basis van deze diagnose stellen wij een persoonlijk behandelplan op.

Oplossingen bij haaruitval

Bij Hair Professionals bieden wij u verschillende mogelijkheden om uw haaruitval te camoufleren. Een haarstuk of compleet haarwerk op maat bijvoorbeeld. Een pruik is in vele gevallen niet nodig. Haarstukken voor vrouwen zijn een fijne oplossing wanneer u dunner wordend haar wil bedekken. Nauwelijks voelbaar en niet te onderscheiden van uw eigen haar. Een kleine ingreep met een groot resultaat!

Kosten haarstuk voor vrouwen

De prijs van een haarstuk is afhankelijk van meerdere factoren. Zo kan een haarstuk vaak (deels) vergoed worden door uw zorgverzekering. Hair Professionals is een erkend haarwerkspecialist. Wij zijn aangesloten bij ANKO en hebben afspraken met zorgverzekeraars. Wilt u meer weten over de kosten van een haarstuk? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk advies

Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.