Hair Professionals

Header-contact-Hair-Professionals

Over Hair Professionals

In 2015 besloot Monica het roer volledig om te gooien. Van een kapsalon gespecialiseerd in speciale haarzorg naar een gecertificeerde haarwerkspecialist. Want mooi haar is belangrijk. Voor zowel vrouwen als mannen.

Hair Professionals heeft hierbij één doel: mensen gelukkig maken. Met behulp van een haarwerk of haarstukje geven we je zelfvertrouwen terug.

Onze werkwijze

Begrip, warmte en een luisterend oor. Dat is wat je kunt verwachten bij Hair Professionals. Voordat we een haarwerk of haarstukje aanmeten, vind er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek luisteren we naar je persoonlijke verhaal. Daarnaast achterhalen we op deze manier je wensen betreft het haarwerk of haarstukje. In de volksmond ook wel pruik genoemd.

Aan de hand van je huidige haar en je wensen bestellen we een aantal haarwerken en/of haarstukjes, waarna er een haarwerk of haarstukje overblijft. We optimaliseren de pasvorm van het haarwerk en knippen deze bij waar nodig. Als extra service bieden we de mogelijkheid om het haarwerk of het haarstukje voor je te stylen of kleuren/highlighten. Daarnaast ontvang je een uitleg over hoe je het haarwerk in een goede conditie kunt houden De verzorgingsproducten die hiervoor nodig zijn, kun je bij ons in de salon verkrijgen. Ook leggen we uit hoe je het haarwerk of haarstukje op een goede manier opzet.

Haarwerkspecialist aan huis

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we alle tijd voor je hebben. Om deze twee redenen werken we enkel op afspraak. Wanneer het niet mogelijk is om in de salon te komen, komen onze haarwerkspecialisten bij je aan huis, in het ziekenhuis of in het verzorgingscentrum. Op deze manier ben je in je eigen vertrouwde omgeving die voor jou comfortabel aanvoelt. De haarwerken, pruiken en haarstukjes nemen we als vanzelfsprekend mee voor een passessie aan huis.  

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Heb je te maken met haarproblemen of wil je meer informatie over een haarwerk (pruik) of haarstukje? We helpen je graag. Maak een afspraak door te bellen naar 0522 481 629 of stuur een e-mail naar info@hair-professionals.nl.